Valplekis

Att få träffas och umgås med andra valpar är mycket viktigt under de första månaderna i hundens liv.

Valplekis

Att få träffas och umgås med andra valpar är mycket viktigt under de första månaderna i hundens liv.

Därför arrangerar vi härliga Valplekis träffar där vi tränar, leker och socialiserar valparna och har det riktigt roligt.

Vi tränar lite lydnad (ex kontakt, sitt kvar mm), passivitetstränar , promenerar i grupp i det natursköna området Nya varvet , med både grönska och hav.

Vi låter dom även leka under kontrollerade former på vår stora inhägnade plan. Vi delar upp dom efter storlek och leksätt i våra sk Pedagogiska valpsläpp.

 Valplekis är ett kul komplement till en Valpkurs.

Ett tillfälle är  1 timme och 10 minuter 

Pris per tillfälle och valp: 150 kr


Kommande kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information

Avbokningsregler
 * Du kan avboka kursen fram till 7 dagar före kursstart och då återfå hela kursavgiften. Avbokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  För avbokningar senare debiteras 50% av kursavgiften och när kursen startat så återbetalas inte avgiften
* Om du behöver avboka påbörjad kurs för att du eller hunden är sjuk , eller att din tik börjat löpa så kommer du få gå klart med någon annan grupp längre fram. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
COVID-anpassningar 
* helst 1 -max 2 personer kan följa med sin hund  på kursen - ( Vi kan för tillfället inte erbjuda hela familjer att följa med sin hund ).
 
* OM omständigheterna ändras så att vi tillfälligt behöver stoppa kursverksamheten så får ni gå klart längre fram, givetvis utan extra kostnad.
 
* Teori delen på Valpkurs och Vardagslydnad 1 är just nu digital och mailas ut till deltagaren.
 
* Vi har handsprit i lokalerna som alla kan/ska använda.
 
* Om du känner dig hostig, nysig eller febrig så vill vi INTE att du dyker upp på lektionen. Du kommer då att få ett alternativt tillfälle att ta igen den/de lektion du missar.
  

Boka Valplekis

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information om bokningar

Observera att vi har ett nytt bokningssystem med direktbetalning via Payson. Kurser bokas inte genom att bara fylla i formuläret utan betalningen måste slutföras på nästa sida (om det inte är en gratiskurs). Vid frågor eller problem kontakta oss.

Notera att på nästa sida efterfrågas personnummer och postadress. Var noga med att detta överensstämmer med er folkbokföring alternativt välj att gå vidare utan att fylla i personnummer.

 

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev


© All rights reserved.