Problembeteende träning

Har din hund beteenden som är oönskade?

Problembeteende träning

Har din hund beteenden som är oönskade?

Här får du kunskap och hjälp att komma till rätta med de oönskade beteendena. Givetvis tränar vi även här med mjuka metoder. Din Instruktör är utbildad och Diplomerad Hundpsykolog.

Vi inleder med en teori och utrednings start och går sedan vidare i praktisk träning för de som önskar

Problembeteende föreläsning   (plats: Knipplagatan 6 i Kungsten)( UTAN HUNDAR)

Föreläsning Pris: 350:-/ familj , max 2 personer (matriel och fika ingår)

Föreläsare: Maria Edelton, Dipl Hundpsykolog utbildad av Anders Hallgren. Maria har över 20års erfarenhet av att träna sk. "problemhundar".

En föreläsning för dig som vill träna bort eller förebygga oönskade beteenden hos din hund.

Du lär dig först vad som kan orsaka din hunds beteende och hur du kan träna för att komma till rätta med det oönskade.

 De som önskar kan ta med och hemma fylla i en utredningsstart kring den egna hunden.

För dom som så önskar kommer vi sedan att erbjuda ett förslag på träning ( enskilt eller i grupp) för dom som önskar att gå vidare till praktisk träning hos oss.

 Fler tider presenteras inom kort


Kommande kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information

Avbokningsregler
 * Du kan avboka kursen fram till 7 dagar före kursstart och då återfå hela kursavgiften. Avbokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  För avbokningar senare debiteras 50% av kursavgiften och när kursen startat så återbetalas inte avgiften
* Om du behöver avboka påbörjad kurs för att du eller hunden är sjuk , eller att din tik börjat löpa så kommer du få gå klart med någon annan grupp längre fram. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
COVID-anpassningar 
* helst 1 -max 2 personer kan följa med sin hund  på kursen - ( Vi kan för tillfället inte erbjuda hela familjer att följa med sin hund ).
 
* OM omständigheterna ändras så att vi tillfälligt behöver stoppa kursverksamheten så får ni gå klart längre fram, givetvis utan extra kostnad.
 
* Teori delen på Valpkurs och Vardagslydnad 1 är just nu digital och mailas ut till deltagaren.
 
* Vi har handsprit i lokalerna som alla kan/ska använda.
 
* Om du känner dig hostig, nysig eller febrig så vill vi INTE att du dyker upp på lektionen. Du kommer då att få ett alternativt tillfälle att ta igen den/de lektion du missar.
  

Boka Problemhantering

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information om bokningar

Observera att vi har ett nytt bokningssystem med direktbetalning via Payson. Kurser bokas inte genom att bara fylla i formuläret utan betalningen måste slutföras på nästa sida (om det inte är en gratiskurs). Vid frågor eller problem kontakta oss.

Notera att på nästa sida efterfrågas personnummer och postadress. Var noga med att detta överensstämmer med er folkbokföring alternativt välj att gå vidare utan att fylla i personnummer.

 

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev


© All rights reserved.