Kantarellkurs

Kantarellkurs

Då Noseworkkursen tränar de viktiga grunderna i Nosearbetet, så har vi på hundskolan valt att ha Kantarellträningen som en kostnadsfri/subventionerad påbyggnad för våra kursdeltagare.

Har du gått en Nosework steg 1 hos oss bokad före 1/2 2024 har du möjlighet att komma på en kostnadsfri påbyggnadslektion i Nosework. NoseworkKurser bokade efter 1/2 2024 betalar 180:- 

Vi kommer att ha många olika grupper under vår och sommar och höst

1 tillfälle    pris :0:- eller 180:- För att anmäla klicka på boka knappen, skriv in dina uppgifter och klicka på betala knappen så är du klar och får en kallelse. 

Du som har gått Nosework kurs hos oss på Nya varvets & Göteborgs Hundskola får delta kostnadsfritt/subventionerat på en Kantarellsöks lektion. Det blir en påbyggnad på Noseworkkursens kunskaper.

 


Kommande kurstillfällen

FULLBOKAD Tisdag 2 juli 16.30 - 2024-07-02 16:30

16.30 - 17.45

Lokal: Lokal Kungsten


FULLBOKAD Tisdag 2 juli 18.15 - 2024-07-02 18:15

18.15- 19.30

Lokal: Lokal Kungsten


Information

Avbokningsregler
 * Du kan avboka kursen fram till 7 dagar före kursstart och då återfå hela kursavgiften. Avbokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  För avbokningar senare debiteras 50% av kursavgiften och när kursen startat så återbetalas inte avgiften
* Om du behöver avboka påbörjad kurs för att du eller hunden är sjuk , eller att din tik börjat löpa så kommer du få gå klart med någon annan grupp längre fram. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
COVID-anpassningar 
* helst 1 -max 2 personer kan följa med sin hund  på kursen - ( Vi kan för tillfället inte erbjuda hela familjer att följa med sin hund ).
 
* OM omständigheterna ändras så att vi tillfälligt behöver stoppa kursverksamheten så får ni gå klart längre fram, givetvis utan extra kostnad.
 
* Teori delen på Valpkurs och Vardagslydnad 1 är just nu digital och mailas ut till deltagaren.
 
* Vi har handsprit i lokalerna som alla kan/ska använda.
 
* Om du känner dig hostig, nysig eller febrig så vill vi INTE att du dyker upp på lektionen. Du kommer då att få ett alternativt tillfälle att ta igen den/de lektion du missar.
  

Boka Kantarellkurs

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information om bokningar

Observera att vi har ett nytt bokningssystem med direktbetalning via Payson. Kurser bokas inte genom att bara fylla i formuläret utan betalningen måste slutföras på nästa sida (om det inte är en gratiskurs). Vid frågor eller problem kontakta oss.

Notera att på nästa sida efterfrågas personnummer och postadress. Var noga med att detta överensstämmer med er folkbokföring alternativt välj att gå vidare utan att fylla i personnummer.

 

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev


© All rights reserved.