Agility Tävlingsgrupp

Agility Tävlingsgrupp

Under en hel termin ( 16 VECKOR)  tränar du Agility. Dels har du planen på egen hand  eller med en träningskompis och tränar på övningar som din Instruktör skrivit ut, dels har vi var tredje vecka ca gemensamma lektioner, banträning i grupp och träningstävlingar.

Kursen är en hel termin och i slutet av kursen har vi en större  avslutningstävling.

Dessutom har vi en helt ny agilitybana med superfina agilityhinder!!

Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer info

Både du som vill tävla och för dig som bara vill träna regelbundet är välkomna till kursen!

Vi startar träningen från slutet av vecka 8 och fortsätter till vecka 24

Pris: 1900:- / hund / termin

För er som var med förra året och vill " gå om" tävlingsgruppen har vi ett rabatterat pris på 1100:-/hund


Kommande kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information

Avbokningsregler
 * Du kan avboka kursen fram till 7 dagar före kursstart och då återfå hela kursavgiften. Avbokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  För avbokningar senare debiteras 50% av kursavgiften och när kursen startat så återbetalas inte avgiften
* Om du behöver avboka påbörjad kurs för att du eller hunden är sjuk , eller att din tik börjat löpa så kommer du få gå klart med någon annan grupp längre fram. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
COVID-anpassningar 
* helst 1 -max 2 personer kan följa med sin hund  på kursen - ( Vi kan för tillfället inte erbjuda hela familjer att följa med sin hund ).
 
* OM omständigheterna ändras så att vi tillfälligt behöver stoppa kursverksamheten så får ni gå klart längre fram, givetvis utan extra kostnad.
 
* Teori delen på Valpkurs och Vardagslydnad 1 är just nu digital och mailas ut till deltagaren.
 
* Vi har handsprit i lokalerna som alla kan/ska använda.
 
* Om du känner dig hostig, nysig eller febrig så vill vi INTE att du dyker upp på lektionen. Du kommer då att få ett alternativt tillfälle att ta igen den/de lektion du missar.
  

Boka Agility Tävlingsgrupp

Kundinfo

Hundinfo

Belopp: 0

Information om bokningar

Observera att vi har ett nytt bokningssystem med direktbetalning via Payson. Kurser bokas inte genom att bara fylla i formuläret utan betalningen måste slutföras på nästa sida (om det inte är en gratiskurs). Vid frågor eller problem kontakta oss.

Notera att på nästa sida efterfrågas personnummer och postadress. Var noga med att detta överensstämmer med er folkbokföring alternativt välj att gå vidare utan att fylla i personnummer.

 

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev


© All rights reserved.