Föreläsningar och Utbildning

Vi arrangerar föreläsningar och utbildningar som presenteras här

Pris:

PS!!!!! Ibland hamnar mail ifrån oss i din dators skräppost...så Håll utkik där.

Kommande kurstillfällen

alt 2 Full betalning SNWK Instruktörsutbildning i Nosework m start 30 aug - 2024-08-30 10:00

Instruktörer: Adam Hubinette & Maria Edelton
Separat mail med all info skickas ut efter anmälan

Lokal: Lokal Kungsten

alt 1 Delbet SNWK Instruktörsutbildning i Nosework m start 30 aug - 2024-08-30 10:00

Delbetalning nr 1 / sker vid anmälan 5500:-
Resterande 10000:- sker senast 26 augusti. Separat faktura på detta skickas.
Instruktörer: Adam Hubinette & Maria Edelton

separat mail med all info skickas ut efter anmälan

Lokal: Lokal Kungsten

FULLBOKAD 1 dags läger MED HUND med Adam Hubinette Söndag 13 oktober 9.00 - 17.00 - 2024-10-13 09:00

En dag för dig som kanske är på väg in i klass 2 eller till och med klass 3 med din hund. Vi blickar även mot Elitklassen lite kort.
Här får du inspiration och kunskap

Pris 1600:- Plats MED hund

Bästa Adam!!!!
Adam är huvuddomare i Svenska Nose Work klubben och har varit med och utbildat domare inom sporten runt om i Sverige. Hans bakgrund kommer från Tullverket där han jobbat som hundsamordnare, hundförare och instruktör till andra hundförare inom tullen. Med sin gedigna bakgrund inom tullen och sitt engagemang inom SNWK från starten har han ett enormt kunnande i Nosarbete och Adam är dessutom en superpedagogisk och inspirerande föreläsare/instruktör

Missa inte detta!!

Lokal: Lokal Kungsten

1 dagsläger UTAN HUND med Adam Hubinette , Söndag 13 okt 9.00 - 17.00 - 2024-10-13 09:00

Här får du inspiration och kunskap

Pris: 950:- plats åhörare UTAN hund

Bästa Adam!!!!
Missa inte detta!!

Avbokningsregler
 * Du kan avboka kursen fram till 7 dagar före kursstart och då återfå hela kursavgiften. Avbokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  För avbokningar senare debiteras 50% av kursavgiften och när kursen startat så återbetalas inte avgiften
* Om du behöver avboka påbörjad kurs för att du eller hunden är sjuk , eller att din tik börjat löpa så kommer du få gå klart med någon annan grupp längre fram. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COVID-anpassningar
* helst 1 -max 2 personer kan följa med sin hund  på kursen - ( Vi kan för tillfället inte erbjuda hela familjer att följa med sin hund ).

* OM omständigheterna ändras så att vi tillfälligt behöver stoppa kursverksamheten så får ni gå klart längre fram, givetvis utan extra kostnad.

* Teori delen på Valpkurs och Vardagslydnad 1 är just nu digital och mailas ut till deltagaren.

* Vi har handsprit i lokalerna som alla kan/ska använda.

* Om du känner dig hostig, nysig eller febrig så vill vi INTE att du dyker upp på lektionen. Du kommer då att få ett alternativt tillfälle att ta igen den/de lektion du missar.

Boka föreläsningar och utbildningar

Kundinfo

Hundinfo

Belopp: 0

Information om bokningar

Observera att vi har ett nytt bokningssystem med direktbetalning via Payson. Kurser bokas inte genom att bara fylla i formuläret utan betalningen måste slutföras på nästa sida (om det inte är en gratiskurs). Vid frågor eller problem kontakta oss.

Notera att på nästa sida efterfrågas personnummer och postadress. Var noga med att detta överensstämmer med er folkbokföring alternativt välj att gå vidare utan att fylla i personnummer.

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev