NoseWork tävlingar

Nosework Tävlingar & Prov

Roligt att tävla i Nosework

Påsknosen!!! Torsdag 28 mars Skärtorsdag

Påskharen har hoppat runt och spridit ut 10 gömmor. Kan du och vovven hitta dom? 

2 x 7 minuter är maxtiden ( 7 minuter ute där fordon kan förekomma , några minuters paus och sedan 7 minuter inomhus där behållare kan förekomma)

Tävla själv eller kör tävlingen tillsammans med någon kompis så tar ni ett område var.

Måldoft: Eukalyptus

Oåtkomliga gömmor kan förekomma ( max 1 m djup och 1 m högt).

Rosett till alla som hittar minst 9 gömmor och har max 3 fel ( är ni 2 ekipage som kör kan ni köpa till extra rosett för 35:-).

1 fel  kontaminering, korrigering

2 fel felmarkering eller kiss i sökområdet

Anmälan görs direkt på denna sida genom att du köper önskad starttid.

Blir intresset stort lägger vi ut fler tider


Kommande kurstillfällen

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information

Avbokningsregler
 * Du kan avboka kursen fram till 7 dagar före kursstart och då återfå hela kursavgiften. Avbokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  För avbokningar senare debiteras 50% av kursavgiften och när kursen startat så återbetalas inte avgiften
* Om du behöver avboka påbörjad kurs för att du eller hunden är sjuk , eller att din tik börjat löpa så kommer du få gå klart med någon annan grupp längre fram. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
COVID-anpassningar 
* helst 1 -max 2 personer kan följa med sin hund  på kursen - ( Vi kan för tillfället inte erbjuda hela familjer att följa med sin hund ).
 
* OM omständigheterna ändras så att vi tillfälligt behöver stoppa kursverksamheten så får ni gå klart längre fram, givetvis utan extra kostnad.
 
* Teori delen på Valpkurs och Vardagslydnad 1 är just nu digital och mailas ut till deltagaren.
 
* Vi har handsprit i lokalerna som alla kan/ska använda.
 
* Om du känner dig hostig, nysig eller febrig så vill vi INTE att du dyker upp på lektionen. Du kommer då att få ett alternativt tillfälle att ta igen den/de lektion du missar.
  

Boka NoseWork Tävlingar

Det finns inga aktuella kurstilfällen

Information om bokningar

Observera att vi har ett nytt bokningssystem med direktbetalning via Payson. Kurser bokas inte genom att bara fylla i formuläret utan betalningen måste slutföras på nästa sida (om det inte är en gratiskurs). Vid frågor eller problem kontakta oss.

Notera att på nästa sida efterfrågas personnummer och postadress. Var noga med att detta överensstämmer med er folkbokföring alternativt välj att gå vidare utan att fylla i personnummer.

 

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev


© All rights reserved.