oppetHus

Våra Hundkurser

Nya Varvets & Göteborgs Hundskola har funnits i över 20 år och vi får de flesta av våra kursdeltagare av andra nöjda kursdeltagare.

Vi finns i det natursköna området Nya varvet precis nere vid vattnet och I Kungstens industriområde. Vi har inomhuslokaler, föreläsningssal mm

• Våra instruktörer har gedigen utbildning och erfarenhet
  • Vi fortbildar oss ständigt, för att du som kund skall få det bästa
  • Vi använder mjuk träningsfilosofi
  • Vi har flera olika träningsanläggningar
  • Vi har föreläsningar och instruktörsutbildningar

Vi har ett brett kursutbud. Nedan kan du läsa om våra olika kurser.

Välj kategori

Valpkurs

På våra valpkurser tränar vi viktig grundkunskap som kontakt, följsamhet , vardagslydnad mm.
Valpkurs

Valplekis

I valplekis låter vi valpar leka och umgås under kontrollerade former
Valplekis

Vardagslydnad 1

Gå fint i koppel, hundmöten, lösträning, Inkallning och mycket mer. Allt för att få en hund som fungerar väl i vardagen.
Vardagslydnad 1

Vardagslydnad 2

Vardagslydnad 2 Mer och svårare vardagslydnad tränas på denna kurs. Vi avslutar kursen med ett prov i vardagslydnad som vi kallar "Duktig Hund"
Vardagslydnad 2

Klickerkurs

Klickerträning - ett perfekt sätt att lära hunden olika beteenden och en viktig baskunskap för ALLA hundägare.
Klickerkurs

Tävlingslydnad Intro/startklass

Genom rolig & lustfylld träning lär vi oss grunderna i startklass.
Tävlingslydnad Intro/startklass

Lydnadsklass 1

Momenten i Lydnadklass 1. Vi tränar delar och bildar hela moment. Kursen sträcker sig över en termin som avslutas med en träningstävling
Lydnadsklass 1

Lydnadsklass 2

Momenten i Lydnadsklass 2
Lydnadsklass 2

Agility Nybörjare

Hunden lär sig hoppa över hinder, balansera, springa i tunnlar mm. Roligt för hela familjen!
Agility Nybörjare

Agility Fortsättningskurs

Sidbyten, sändande , dirigering mm. Svårare banor.
Agility Fortsättningskurs

Agility Tävlingsgrupp VT2018

En termin lång. Egen träning, lärarledda lektioner , träningstävlingar mm
Agility Tävlingsgrupp VT2018

Rallylydnad Nybörjarklass steg 1

Följsamhet, Kontakt och Lydnad På steg 1 lär du dig grunderna i Rallylydnad.
Rallylydnad Nybörjarklass steg 1

Rallylydnad Nybörjarklass steg 2

I Rallylydnad nybörjarklass 2 tränar vi hela banor med de moment som ingår i nybörjarklassen.
Rallylydnad Nybörjarklass steg 2

Rallylydnad Fortsättningsklass

Momenten i Fortsättningsklassen och grunden för att kunna tävla i denna klass.
Rallylydnad Fortsättningsklass

ValpNosen -Nosework för valpar/unghundar

En kombination av valplekis och mycket enkla förberedelser på Nosework. Här används nosen för att leta godsaker.
ValpNosen -Nosework för valpar/unghundar

Nosework steg 1

Vi lär hunden att använda nosen. I Inomhus - , behållar och utomhussök skall hunden kunna urskilja doften Eukalyptus
Nosework steg 1