oppetHus

  • Home
  • Blog
  • Ron Gaunt- Domare i K9 Noseworktävling hos oss

Ron Gaunt

Den första tävlingen i NoseWork utfördes hos oss på Nya Varvets och Göteborgs Hundskola. Dagen till ära hade vi Ron Gaunt som är en av grundarna till K9 Noseworks som hedersdomare och Ron passade även på att hålla en kurs hos oss under sitt besök i Sverige.

Både kursen och tävligen var mycket uppskattad. Ron, som har arbetat som Polis (hundförare) i USA delade med sig av sina kunskaper för en fängslad grupp av åhörare.

De två första dagarna under Rons besök hos oss bestod av en kurs i Nosework, och avslutades sedan med en tävling där deltagarna och deras hundar gav prov på både skicklighet och glädje. Tävlingen avslutades som sig bör med en prisutdelning.

Då den första tävlingen nu är avklarad, hoppas vi och säkerligen ett stort antal elever att det kommer fler tävlingar med fler spännade moment och utmaningar. Vi hoppas givetvis att vi då även har fler nyutbildade kursdeltagare som vill ställa upp. Alla sorters hundar och människor är välkomna och vi garanterar att både du och din hund kommer att uppskatta Nosework.

Skriv utE-post