oppetHus

Ron Gaunt

Vi har nåtts av den glada nyheten att Ron Gaunt, en av grundarna till K9 Nosework, kommer att komma till Sverige igen redan nu till sommaren 2015. Ron besökte oss i November 2014 och hans besök var mycket uppskattat, och Ron var hedersdomare i den första Noseworktävlingen i Sverige som hölls hos oss på Nya Varvets och Göteborgs Hundskola.

Läs mer

Skriv utE-post

TreValpar

Till hösten drar vi igång igen, med nya valpkurser. Kurserna delas in i 2 olika steg: Steg 1 och Steg 2. Vi har även olika grupper för att försäkra oss om att alla valpar ska trivas i sin grupp.

Läs mer

Skriv utE-post

Ron Gaunt

Den första tävlingen i NoseWork utfördes hos oss på Nya Varvets och Göteborgs Hundskola. Dagen till ära hade vi Ron Gaunt som är en av grundarna till K9 Noseworks som hedersdomare och Ron passade även på att hålla en kurs hos oss under sitt besök i Sverige.

Både kursen och tävligen var mycket uppskattad. Ron, som har arbetat som Polis (hundförare) i USA delade med sig av sina kunskaper för en fängslad grupp av åhörare

Läs mer

Skriv utE-post

Vilar

Ron Gaunt gästade oss med sitt premiärbesök i Sverige. En mycket uppskattad föreläsare som stannade hos oss i 4 dagar. Första dagen hölls en föreläsning på eftermiddagen. Föreläsningen handlade om hur och varför Ron med några vänner startade K9 Nosework...

Läs mer

Skriv utE-post