oppetHus

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recept som börjar med N

Nosework Tävlingar!!!

Nosework Tävlingar!!!

Vi kommer regelbundet att arrangera inofficiella träningstävlingar i Nosework. Ibland i alla 4 momenten ( inomhussök, utomhussök, Behållarsök och Fordonssök) ibland enklare träningstävlingar i enskilda moment tex endast utomhussök och vi kan då ha 1 eller flera sök i detta moment.

I första hand kommer träningstävlingarna att vara öppna för ekipage som går eller har gått Nosework hos oss på Hundskolan och som är medlemmar i Svenska Noseworkklubben. I andra hand för Hundskolans kursare som inte är medlemmar och i tredje hand medlemmar i Svenska Nosework klubben och i fjärde hand övriga.

När vi kommer att kunna arrangera officiella tävlingar kommer dessa att vara öppna för alla som är medlemmar i Svenska Nosework klubben.

DOFTPROV KRÄVS för alla våra tävlingar.

Träna på att tävla grupper ( en del kostnadsfria, kommer att arrangeras som vanliga lektioner/tematräningar - endast för våra kursdeltagare max 6-8 hundar. Här krävs inget doftprov) 

DOFTPROV Eukalyptus Tisdag 30 Oktober 

SNWK & Nya Varvets & Göteborgs Hundskola inbjuder till Officiellt  doftprov på Eukalyptus. 

  10.00 - 16.00  Eukalyptus

 Plats: Knipplagatan 6 , Kungsten 

Bedömare är Jennifer Lindqvist / Linda Johansson

Hunden måste vara 10 månader för att få tävla och föraren måste vara medlem i Svenska Nosework klubben, SKK eller annan avtalsansluten klubb 

I anmälan behöver vi följande uppgifter....

Ägarens namn samt 6 siffriga personnummer, hundens registereringsnummer ( alt tävlingslicensnummer för oregistrerade hundar registrerat namn/namn samt födelsedatum, samt kön och ras.

 

Pris: 250:-/hund ( då ingår prisrosett till alla som klarar provet)

anmälan sker via mail till info@hundskolan.net  obs! Begränsat antal platser